Дензъл Уошингтън си остава един от най-горещите актьори в цял Холивуд. А

...
Дензъл Уошингтън си остава един от най-горещите актьори в цял Холивуд. А
Коментари Харесай

Любим холивудски актьор влиза в Гладиатор 2

Дензъл Уошингтън си остава един от най-горещите артисти в цял Холивуд. А Ридли Скот остава един от най-талантливите холивудски режисьори, който, наподобява, се е съсредоточил най-вече върху предисториите и продълженията на най-известните си франчайзи, като режисира " Прометей " и " Пришълецът: Завет " и е изпълнителен продуцент на " Блейд Рънър 2049 ". Сега " Deadline “ оповестява, че режисьорът деец е избрал Дензъл Уошингтън за една от основните функции в дълго чакания " Гладиатор 2 ".

Оригиналният " Гладиатор “ от 2000 година трансформира изгряващата звезда Ръсел Кроу в едно от най-големите имена на огромния екран. Макар че Кроу евентуално няма да взе участие в новия филм, имайки поради ужасната му орис в оригинала, с неспокойствие чакаме да забележим какво ще донесе Дензъл Уошингтън в епичния свят на " Гладиатор 2 ".

Изглежда, че в новия филм Пол Мескал на процедура ще размени героя на Ръсел Кроу Максимус като основен воин. Той играе персонаж на име Луциус, племенникът на императора, който на млади години е избавен от Максимус и това събитие му е помогнало да се трансформира в индивида, който е през днешния ден. За страдание, каквато и да е ролята на Дензъл Уошингтън в " Гладиатор 2 ", тя към момента е строго защитавана загадка, написа Darik news.

Макар да не знаем кого ще играе Дензъл Уошингтън в " Гладиатор 2 ", знаем, че той има страховит опит с режисьора Ридли Скот. Преди това Уошингтън се снима в  " Американски разбойник "  - впечатляващ филм, за който звездата беше номиниран за " Златен глобус ". И, по едно необичайно съвпадане, което може да се случи единствено в Холивуд, в този филм от 2007 година взе участие и Ръсел Кроу.

Успехът на Ридли Скот е задоволителна причина да чакаме Дензъл Уошингтън в " Гладиатор 2 ", само че си коства да отбележим и обстоятелството, че артистът е имал мощни работни връзки и с Тони Скот, починалия брат на Ридли и негов сътрудник режисьор. Един от тези филми е  " Мъж под прицел ", който се счита за един от най-емблематичните филми на Уошингтън.

Друга елементарна причина да се радваме на Дензъл Уошингтън в " Гладиатор 2 " е, че през последните години той е безусловно несравним на огромния екран. Беше блестящ в " Макбет ", а когато не беше ангажиран да придвижва шекспировата тежест на идващото равнище, помагаше за превръщането на " Закрилникът " в пълностоен франчайз за отмъстители (в момента третият филм е в постпродукция и ще продължи събитията и развиването на героите от " Закрилникът 2 " от 2018 г.).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР